BUSCAR EN GOOGLE Y EN EL BLOG DESDE AQUÍ MISMO

Google
 
Haz click aqui  para que este blog sea tu página de inicio usando explorer

PABLO VICEDO NOS PONE AL DÍA

Nuestro gran amigo Pablo Vicedo, natural de Agost y gran amante de su tierra, ya nos ayudó en cierta ocasión con motivo de varios artículos sobre Agost y el Museo de Alfarería.
Hoy, se dirige a nosotros para informarnos de la siguiente noticias que, por supuesto, Alicanteblog se hace eco:
“Compromís pel territori”, movimiento ciudadano que aglutina a los colectivos que están trabajando en contra del proceso destructivo que está sufriendo todo el País Valenciano y a favor de una alternativa racional y participativa, convoca una manifestación en las ciudades de Castellón de la Plana (Pl. de la Independencia), Valencia (Pl. de San Agustín) y Alicante (Pl. del Ayuntamiento) a las 18 h del sábado 21 de Abril de 2007.
Aquí tenéis la noticia íntegra:
El proper 27 de maig es celebraran al País Valencià les eleccions que determinaran la nova composició dels nostres ajuntaments i de la Generalitat. Els aspirants a governar aquestes institucions han d’escoltar la veu de la ciutadania, farta de l’actual procés de destrucció del nostre territori i dels seus recursos, farta d’especulació i de corrupció sense fre."Compromís pel Territori", moviment ciutadà que compta amb l’adhesió dels col·lectius, plataformes i entitats que treballen a tot el País Valencià en contra d’eixe procés destructiu, i a favor d’una alternativa racional i participativa, convoca mobilitzacions ciutadanes a les ciutats de València, Alacant i Castelló de la Plana, en la mateixa jornada del 21 d’abril, amb l'objectiu d'expressar de forma conjunta l'exigència d'aturar l'actual procés d’ocupació i degradació del territori i dels seus recursos, fent palès que per a què la societat valenciana avance en democràcia és imprescindible solucionar el problema territorial i urbanístic vinculat a l’especulació i a la corrupció. Està en les nostres mans garantir un futur realment sostenible a un territori cada dia més fràgil i amenaçat com és el nostre. Si en la massiva manifestació del 3 de juny del 2006 a València, desenes de milers de ciutadans i ciutadanes arribats de tot el País ja expressaren aquesta exigència, ara es tracta de recordar als futurs governants de la Generalitat i dels nostres Ajuntaments que l’han de tindre present com a qüestió fonamental des del mateix inici de la seua gestió. És per això que el proper 21 d’abril hem d’eixir tots i totes als carrers de València, de Castelló i d’Alacant per exigir un canvi radical en la política territorial i una moratòria urbanística que permeta replantejar els projectes presentats en aquests últims anys, i que dóne un temps per a elaborar un nou model territorial i una nova legislació, amb la participació de la ciutadania.
• Per aturar els projectes insostenibles!
• Per un nou model territorial basat en una nova cultura del sòl, l'aigua, l'energia i els recursos!
• Per una nova legislació que frene l'especulació i l’espoli de la terra, prime la iniciativa i el control públics, i garantesca efectivament la protecció del medi, la salut humana, el patrimoni cultural i el dret a l'habitatge! • Per garantir la participació ciutadana!
PARTICIPA EN LES MANIFESTACIONS DEL 21 D’ABRIL A VALÈNCIA, CASTELLÓ I ALACANT
Nos veremos allí.
Por mi parte, desde luego que sí.
Y espero que también estéis todos vosotros.
Ya os contaré.

0 Comments:

Post a Comment